Nog meer unieke bezoekers

Met de online marketing diensten van E-difference staan de bezoekers binnenkort ook voor jouw deur!

 

Maak een afspraak!

Online marketing; maak het verschil

Wedden op één paard, je richten op slechts één kanaal,  is geen rendabele strategie. Wij geloven in de kracht van het combineren van online middelen. En afhankelijk van de behoeftes van jouw doelgroep, de concurrentie en de mogelijkheden zetten wij de juiste middelen in om zo succesvol mogelijk te zijn op het internet. Dit doen we met behulp van verschillende diensten, afgestemd op jouw bedrijf.

 

Met de juiste mix van online middelen en kanalen behalen we doelstellingen zoals meer bezoekers, een betere branding en hogere conversies. En uiteraard blijven we meten, analyseren, schaven, testen en verbeteren. En dat zorgt voor meer succes. Op de langere termijn. Want daar draait het allemaal om.

 

Welke online middelen en kanalen we inzetten hangt af van de mogelijkheden, de behoeftes van de doelgroep en waar we het meeste succes mee kunnen behalen. Je kunt bij E-difference terecht voor de volgende diensten:De online marketing diensten van E-difference

Zoekmachine optimalisatie

Met behulp van zoekmachine optimalisatie zorgen we ervoor dat jouw website beter gevonden wordt in de organische (“gratis”) zoekresultaten van Google. Zoekmachine optimalisatie is echter veel meer dan het gebruiken van de juiste zoekwoorden. Met zoekmachine optimalisatie laat je je website beter aansluiten bij de behoeften van jouw doelgroep. Daarnaast komt Google continu met nieuwe mogelijkheden en handvaten voor webmaster en marketeers om hun website in Google nog beter te promoten. We werken dus niet alleen aan je rankings in de zoekmachine, maar aan een betere website en een betere presentatie van jouw bedrijf en diensten!

 

Lees meer

Lees hier onze laatste berichten over zoekmachine optimalisatie:

 

De niet-SEO SEO checklist

Lees verder...


SEO: de theorie is belangrijk, de praktijk nog veel belangrijker

Lees verder...

 

Meer artikelen over zoekmachine optimalisatie vind je op onze weblog

 

Online adverteren

Naast zoekmachine optimalisatie kan er ook gekozen worden om online te adverteren. Met behulp van Google AdWords adverteer je direct op zoektermen waar jij op gevonden wilt worden. Bij Google AdWords betaal je enkel voor je advertentie wanneer er op geklikt wordt. Verder bepaal je zelf hoeveel je maximaal wilt betalen, wanneer je wilt adverteren en zelfs waar je wilt adverteren. Google AdWords kan een goede toevoeging zijn aan jouw online marketing inspanningen.


Naast Google AdWords zetten we ook andere middelen in om jouw business te promoten. Van Facebook adverteren tot Google Remarketing: het zijn allemaal kanalen die voor meer succes kunnen zorgen.

 

 

 

Lees meer

Lees hier onze laatste berichten over online adverteren:

 

Top vs zij-advertenties in Google AdWords

Lees verder...

 

De groeiende invloed van AdWords in de zoekresultaten

Lees verder...

 

 Meer artikelen over online adverteren vind je op onze weblog

 

 

Social Media

Zelf zijn we dol op social media en plukken wij er de vruchten van. Mogelijk dat jouw doelgroep ook op social media actief is en dat jij daar op wilt inspelen. Wij geloven in het bieden van meerwaarde via social media: waarom zou jouw doelgroep jou op social media moeten volgen? Wij zoeken naar het antwoord op deze vraag en geven jou de handvaten om succesvol te zijn op social media. Niet zomaar beginnen met Twitter of Facebook, maar doelgericht social media inzetten.

Lees meer

Lees hier onze laatste berichten over social media

 

Google stelt eindelijk de gebruiker centraal

lees verder...

 

Drie voorbeelden hoe je populaire apps gebruiks voor je eigen pr

lees verder...

 

Meer artikelen over social media vind je op onze weblog

Meten en verbeteren

Met behulp van Google Analytics meten we onder andere hoe bezoekers jouw website hebben gevonden, welke zoektermen ze gebruikten en welke advertentie voor de meeste offertes zorgde. Zo kunnen we zien wat succes oplevert, en waar aan gewerkt moet worden. Vervolgens gaan we gericht te werk met het verbeteren van jouw website en het vergroten van het succes.

 

Meten is weten,  en daarom gebruikt E-difference Google Analytics. Zo krijgen we onder andere inzicht in het websitegebruik, het zoekgedrag van de bezoekers en de effectiviteit van je advertentiecampagnes. Door dit te analyseren weten we wat we kunnen verbeteren. Zo blijven we bezig om het succes te vergroten.

Lees hier onze laatste berichten over meten en verbeteren

 

Content experiments en meer: Google Analytics ontwikkelt door

lees verder...

 

Vier nieuwe features voor Google Analytics aangekondigd

lees verder...

 

Meer artikelen over Google Analytics vind je op onze weblog

Wij verzorgen de online marketing onder andere voor:

e-difference