Projectbeschrijving

Loading...

logo-bestratingsweb

Wilbert Bosman, markteer van Bestratingsweb: “eDifference heeft een concept neergezet waarmee wij de komende jaren internet kunnen veroveren.”

De vraag

Wilbert Bosman van Bestratingsweb.nl: “In onze vorige webshop boden we materialen aan van twee leveranciers. Onze wens was echter om een webshop op te zetten waarin we alle producten en merken van ál onze leveranciers ruim konden presenteren. Om zo meer on- en offline bezoekers te krijgen. Met deze vraag hebben we eDifference benaderd.”

De aanpak

“Al in het eerste gesprek bleek dat we elkaar begrepen en binnen korte tijd is er een contentplan opgesteld. Daarin ontmoeten mooi design, gebruikersvriendelijkheid én vindbaarheid elkaar. Dit contentplan is voor ons nog steeds de leidraad om onze webshop, samen met eDifference, verder te optimaliseren. Ja, de samenwerking is ons goed bevallen. De medewerkers van eDifference hebben veel verstand van online marketing.”

Uitwerking

Wilbert: “eDifference heeft voor ons een concept neergezet waarmee wij de komende jaren internet kunnen veroveren. We zijn heel tevreden over de opzet; de webshop is zo gemaakt dat we in de toekomst de nieuwste ontwikkelingen kunnen blijven implementeren in onze webshop. Het is fijn om samen te werken met een partner die meedenkt in de mogelijkheden om een voorsprong te blijven houden op je concurrenten.”

Bekijk deze website

Homepage Bestratingsweb

Categoriepagina Bestratingsweb

filterpagina bestratingsweb

productpagina bestratingsweb

“eDifference heeft een concept neergezet waarmee wij de komende jaren internet kunnen veroveren

Wilbert Bosman | Directeur
Bestratingsweb

En nu jij?

Ik ben Johan en samen met mijn collega’s ben ik nieuwsgierig naar jouw verhaal. Het zou zomaar eens ons volgend project kunnen zijn…

Neem contact op