Projectbeschrijving

Loading...

Jansen 2wielers heeft drie vestigingen, twee in Barneveld en één in Bennekom. Deze vestigingen moeten ook online goed zichtbaar en vindbaar zijn, waarbij het persoonlijke aspect niet mag ontbreken!

De vraag

Het doel was om zo snel mogelijk een nieuwe website neer te zetten die de verouderde website zou vervangen. Daarom organiseerden we een versnelde aanpak op het kantoor van eDifference in Barneveld.

De aanpak

Tijdens een versnelde aanpak wordt intensief en op één werkplek samengewerkt, door in dit geval Jansen 2wielers en eDifference, om binnen een zo kort mogelijk tijdsbestek een nieuwe website te bouwen en te lanceren. Begin februari bundelden de developers en online marketeers  van eDifference een week lang hun krachten met  de verkopers van Jansen 2wielers. Na deze week werd er een nieuwe website gelanceerd. Het resultaat mag er wezen!

Uitwerking

Hiervoor zijn in het design een aantal features opgenomen, waaronder de mogelijkheid om online een reparatie voor een fiets in te plannen. Ook zijn contactgegevens van de drie vestigingen  vanaf iedere pagina te bereiken  en zijn er foto’s van de verschillende medewerkers boven- en onderaan de pagina’s zichtbaar.  Zo weet  Jansen 2wielers ook online  hun propositie goed over te brengen.

bekijk deze webshop

home-jansen-2wielers-862x1024

Dankzij eDifference weet Jansen 2wielers ook online  hun propositie goed over te brengen.

Jansen2Wielers

En nu jij?

Ik ben Johan en samen met mijn collega’s ben ik nieuwsgierig naar jouw verhaal. Het zou zomaar eens ons volgend project kunnen zijn…

Neem contact op