Projectbeschrijving

Loading...

Nautasign behoort tot de top drie speler in de signmarkt en voorziet haar klanten in onder meer large format printers  zoals  de populaire  HP Latex 360 printer,  snijfolie, inkt en decoratiefolie. Nautasign biedt een compleet programma aan: van printer, tot installatie en een gedegen opleiding van de operator. Het uitgebreide assortiment biedt het aan via de website, waar tevens een uitgebreide supportomgeving is.

De vraag

Nautasign wilde een nieuwe Magento webshop waar de klanten eenvoudig konden bestellen. Daarbij stond het gebruiksgemak van de huidige klantengroep centraal om zo de bestellingen via het Internet te laten verlopen.

De aanpak

E-difference ontwikkelde een Magento webshop waarbij bezoekers snel door het uitgebreide assortiment kunnen bladeren. Daarbij werd een koppeling gerealiseerd met het ERP-pakket. Vaste klanten hebben een eigen loginomgeving voor meer ondersteuning. Gerelateerde producten maken  upselling mogelijk. Met de uitgebreide supportomgeving laat Nautasign zien de klant centraal te stellen.

Uitwerking

De webshop is omarmd door de al bestaande klantengroep en het merendeel van de bestellingen vindt tegenwoordig online plaats. De overstap naar Magento heeft daarbij voor een verbeterde performance gezorgd. Daarnaast heeft de webshop al voor veel nieuwe klanten gezorgd die de webshop wisten te vinden via topposities op belangrijke zoektermen in de organische zoekresultaten van Google.

bekijk deze webshop

Nautasign wilde een nieuwe Magento webshop waar de klanten eenvoudig konden bestellen.

Nautasign

En nu jij?

Ik ben Johan en samen met mijn collega’s ben ik nieuwsgierig naar jouw verhaal. Het zou zomaar eens ons volgend project kunnen zijn…

Neem contact op