Projectbeschrijving

Recalux Vastgoed

Recalux Vastgoed biedt bedrijfspanden aan met een optimaal werkklimaat. Alle aangeboden koop- en huurpanden zijn centraal gelegen in Midden-Nederland en voorzien van gewaardeerde faciliteiten zoals ruimtes met veel daglicht, installaties voor een prettig klimaat en voldoende parkeerruimte.

 

De vraag

Het aanhouden van een eenvoudige website is in deze veeleisende tijden niet genoeg. Bezoekers willen op een eenvoudige maar intuïtieve manier de voor hen noodzakelijke informatie vinden en er moeten eenvoudig vervolgstappen gezet kunnen worden in de vorm van content per telefoon of mail. Dit betekende dat wij een aantal grote verbeteringen konden doorvoeren in o.a. website en indeling van contentpagina’s.

 

Opgeleverd
Premium WordPress website  

Onze activiteiten
Projectmanagement
Foto- en videografie
Content
UX webdesign
Development
Online marketing

Bezoek website
www.recaluxvastgoed.nl

0
dagen
0
Premium WP website
0
pagina’s
0
video’s

Een goede voorbereiding (is absoluut het halve werk)

Hoewel we al klanten in veel verschillende sectoren hebben bediend, kwam vastgoed nog niet in het rijtje voor. Wij onderzochten wat gebruikers van een vastgoed website verwachten en verdeelden deze input onder in de hoofdonderdelen voor de website. Ook werden de panden bezocht en zijn foto’s en video geschoten zodat er goede bronmaterialen voorhanden waren.

 

De realisatie van de website

Als we zeggen dat we de website realiseren in 3 dagen, dan doen we dat. Een van de gewaardeerde punten in deze trajecten is dat de klant samen met onze ontwikkelaars, designers en online marketeers in 1 ruimte aan het werk zijn. Hierdoor kan er direct met elkaar geschakeld worden. Eventuele knopen kunnen direct doorgehakt worden en wijzigingen worden direct doorgevoerd en zichtbaar in de website-in-aanbouw.

Het voordeel voor de klant is de maximale tijd efficiency. In 3 dagen wordt een volledige website gebouwd, getest en opgeleverd. Dit is iets waar in sommige website projecten de klant weken- of zelfs maanden op moeten wachten.

 

De oplevering en livegang

En op de derde dag om 16:23 uur precies ging de website in het bijzijn van de klant live en tweakten we het een en ander om de puntjes op de i te zetten.

Bekijk het eindresultaat

Details met betrekking tot onze geleverde diensten


Fotografie

Marnix, onze UI/UX Designer heeft ook uitstekende kennis van fotografie. Op een prachtige zomerdag ging hij samen met Sipan een dag op pad om alle fantastische panden van Recalux Vastgoed op de gevoelige plaat vast te leggen.

Online video

Wij zouden geen digital agency zijn als we de zoveelste vastgoed website zouden opleveren met enkel tekst en afbeeldingen. In deze huidige digitale wereld wil je tussen de concurrenten uit komen en de bezoekers bedienen met unieke content. 

 

Video is bij uitstek zeer geschikt voor vastgoed. Het geeft de kijker de ultieme digitale beleving van de panden. Hij/zij kan namelijk door de prachtige panden wandelen en heeft een heeft er dan ook een realistisch beeld van.

Sipan, onze videospecialist, ging met al zijn filmapparatuur op pad en leverde uiteindelijke 6 video’s van de panden op. Deze video’s zijn op YouTube geplaatst. Hiervandaan kunnen ze  eenvoudig embed worden én dit draagt bij aan de vindbaarheid op Google.

Logo / Huisstijl

Niet alleen de oude website was verouderd, maar ook het logo en de huisstijl konden een update gebruiken. De wens van de klant was om het beeld van een schild te behouden en er ook een vastgoed-element aan toe te voegen. Marnix ontwierp een flat design logo dat aan de huidige design standaarden voldoet, goed toe te passen is in online en offline toepassingen én aan de wensen van de klant voldoet.

UX / Design

Samen met Jeroen (Online Marketeer) ontwierp Marnix een User Centered Design website waarop de prachtige panden van het scherm spatten. Door het gebruik van grote vlakken en veel witruimte tussen de blokken werd er rust gecreëerd. Dit maakt het prettig om de website door te lezen.

 

Bekijk website