Projectbeschrijving

Loading...

Veelzijdig, Verantwoord, Veilig, Verzekerd en Vertrouwd. Dat is waar wij voor staan, of sterker nog dat zit in ons bloed. Uit deze waarden halen wij onze passie en komen we tot veilige, verantwoorde en veelzijdige oplossingen. Bij Van Manen haarden en kachels vindt u alles om gezelligheid en warmte in uw huis te brengen.

De vraag

Johan van Kampen, Directeur Van Manen Haarden & Kachels: “Onze website was verouderd. In onze zoektocht naar een betere aansluiting bij de digitale zoektocht van de consument, kwamen we al snel bij eDifference terecht. Hun kennis van online marketing sloot perfect aan op onze behoefte.”

De uitkomst

Johan: “Een sterk verbeterde en goed gepositioneerde website, helemaal in lijn met de laatste online trends. We hebben inmiddels een onmisbare positie voor de consument in ons online aanbod. Op dit moment werken we nog steeds wekelijks samen met eDifference. Want iets wat succesvol is, moet onderhouden worden om succesvol te blijven! We blijven voortdurend op zoek naar vernieuwing en verbetering om een leidende positie, ten opzichte van onze concurrenten, te houden.”

Aanpak

Johan: “Met een projectteam werd tijdens het proces voortdurend overlegd hoe er maximaal aangehaakt kon worden op onze mogelijkheden en behoeften. Geen statisch plan dus, maar een plan dat zich steeds meer ontwikkelde. Deze serieuze aanpak om tot een gedegen resultaat te komen vind ik professioneel en vakkundig.”

Bezoek deze website

Kachels en Haarden Van Manen Kachels Barneveld (Copy)

Van manen website showroom (Copy)

Elektrische haarden en kachels van Manen haarden en kachels (Copy)

“Wat succesvol is, moet onderhouden worden om succesvol te blijven”

Johan van Kampen | Directeur
Van Manen Haarden & Kachels

En nu jij?

Ik ben Jeroen en samen met mijn collega’s ben ik nieuwsgierig naar jouw verhaal. Het zou zomaar eens ons volgend project kunnen zijn…

Neem contact op