Projectbeschrijving

Loading...

Vitiv helpt je graag op weg met een gezonde levensstijl. Vitiv staat namelijk voor ‘gezond leven makkelijk maken’, want gezond leven is niet altijd makkelijk in ons drukke en gehaaste leven. Vitiv helpt je daarom om gezonder te leven door biologische voeding aan te bieden en je tips, recepten en adviezen te geven.

De vraag

Martin Hullekes van Vitiv: “Ik wilde een webshop die winkeliers en consumenten nieuwsgierig maakt, prikkelt en aanzet tot doorklikken. Kortom: een platform met uitstraling! Met deze wens kwam ik al snel bij eDifference terecht.”

De aanpak

“Op mijn vraag werd goed ingespeeld. Na diverse gesprekken, lag er een gedegen plan op tafel om een dergelijke website te realiseren. Hoewel het traject behoorlijk wat tijd in beslag nam, verliep de samenwerking met eDifference goed en werd ik correct, snel en hulpvaardig geholpen. Ook bij de hulp in online advertising, daarvoor raad ik eDifference ook zeker aan!”

Uitwerking

Martin: “De uitkomst van het traject is een heel mooie website die zichzelf momenteel moet gaan bewijzen. Nu ligt er een prachtige taak bij winkeliers, die het merk uiteindelijk moeten uitbouwen en verkopen. Maar de basis staat heel erg goed!”

bekijk deze webshop

Vitiv website homepage

Vitiv website block 2

“Ik wilde een webshop die winkeliers en consumenten nieuwsgierig maakt”

Martin Hullekes | Directeur
Vitiv

En nu jij?

Ik ben Johan en samen met mijn collega’s ben ik nieuwsgierig naar jouw verhaal. Het zou zomaar eens ons volgend project kunnen zijn…

Neem contact op