Projectbeschrijving

Loading...

Vivencia Travel helpt al ruim vijf jaar mensen Spanje op een authentieke manier te ontdekken. Middels maatreizen naar onder andere Andalusië, Ibiza en Mallorca weten ze hun klanten keer op keer te verrassen met verborgen culturele schatten, overweldigende natuurgebieden en accommodaties die nét even wat anders zijn.

De vraag

Een nieuwe website met een uniek karakter, waarbij de voorbeeldreizen overzichtelijk gepresenteerd worden. Zo moeten bezoekers sneller overtuigd raken van Zuid-Spanje en de reizen van Vivencia Travel en een offerte aanvragen. Aan E-difference was het de taak om het bijzondere karakter van Andalusië en Vivencia Travel te vertalen naar een unieke website die nog meer mensen van een prachtige reis voorziet.

De aanpak

Naar aanleiding van het onderzoek naar de informatiebehoeften , het zoekgedrag en een concurrentieanalyse werd een nieuw concept opgezet. Dit werd vervolgens uitgewerkt in een maatwerk WordPress-website waarbij Vivencia Travel eenvoudig de reizen, ervaringen, beelden en content kan beheren. Ook is er een koppeling met TripAdvisor om de kwaliteit van de accommodaties te garanderen.

Uitwerking

Een reissite met een uniek karakter. Op een gebruiksvriendelijke wijze kunnen bezoekers snel een (voorbeeld)reis vinden die bij hun interesse past. De grote hoeveelheid informatie wordt overzichtelijk gepresenteerd, waardoor bezoekers eenvoudig reizen kunnen vergelijken. De website heeft voor een hogere conversie gezorgd en meer aanvragen.

Bekijk deze website

De website heeft voor een hogere conversie gezorgd en meer aanvragen.

Vivencia Travel

En nu jij?

Ik ben Johan en samen met mijn collega’s ben ik nieuwsgierig naar jouw verhaal. Het zou zomaar eens ons volgend project kunnen zijn…

Neem contact op