Projectbeschrijving

Loading...

Wijnwinkel-logo

Waar of met wie je bent… je gasten maken met elkaar de sfeer. Echter, de ingrediënten om het gezellig te maken, koop je bij Wijnwinkel Barneveld. Een flesje huiswijn voor een verjaardag of één voor door de weeks. Maar ook voor een exclusievere rode wijn of een speciale whiskey is Wijnwinkel Barneveld het juiste adres. Onze kracht? Wij hebben een rijk gesorteerde winkel zonder drempels. Letterlijk en figuurlijk, iedereen is bij ons welkom.

De vraag

Jan van den Brink van Wijnwinkel Barneveld: “Onze website was sterk verouderd en aan vernieuwing toe. We hebben eDifference gevraagd een nieuwe website te maken en ons te helpen met de eerste stap te zetten in de wereld van online verkoop.”

De aanpak

“eDifference stelde voor om in teamverband de website binnen 2 tot 3 dagen op te leveren. Wij zouden dan samen met hun experts die dagen volop aan de ontwikkeling werken. Van niets naar idee en van idee tot oplevering. Dat was intensief, maar het is gelukt! Het samenwerken vergrootte onze betrokkenheid op de ontwikkeling van de website en gaf ons inzicht in de mogelijkheden. Ja, het traject is ons erg goed bevallen en we raden het absoluut aan. Volgens mij is het een unieke en bijzonder efficiënte aanpak.”

Uitwerking

Jan: “De website wordt inmiddels goed gevonden en als gebruiksvriendelijke ervaren. Wel merkten we dat, nadat je er echt mee gaat werken, er nog soms wat dingen aangepast moesten worden. Dat kan komen door een veranderend inzicht of toch door het snelle traject. De nazorg werd echter goed opgepakt en we zijn erg tevreden over het eindproduct!”

bekijk deze webshop

Wijnwinkel Barneveld homepage website

Whiskey-res

“Na drie dagen intensief samenwerken, ging onze nieuwe website live”

Jan van den Brink
Wijnwinkel Barneveld

En nu jij?

Ik ben Jaco en samen met mijn collega’s ben ik nieuwsgierig naar jouw verhaal. Het zou zomaar eens ons volgend project kunnen zijn…

Neem contact op