Wees goed voorbereid op 2019! De economie draait op volle kracht en het is zaak om daar zo goed mogelijk op in te spelen. Er staat in 2019 weer veel te gebeuren, maar ben je er al klaar voor?

 Natuurlijk is niet alles te voorspellen, maar een heleboel staat al vast; Black Friday, 1 april, Moederdag, en natuurlijk de neem-je-hond-mee-naar-je-werk-dag. Er zitten ongetwijfeld dagen bij waar jij met je producten of diensten op in kan spelen. Door dit goed te benutten kan dit een extra omzet-boost geven. Daarnaast blijf je in top-of-mind onder je doelgroep! En omdat goede voorbereiding het halve werk is hebben we voor jou een contentkalender gemaakt. Het bespaart je een hoop last-minute stress en zorgt ervoor dat je op het juiste moment kan inhaken. En vergeet, naast je social media kanalen, ook je e-mailcampagnes niet! Zorg voor betrokkenheid met jouw inhakers en denk vanuit de klant. Het is hierbij belangrijk je te onderscheiden, want waarschijnlijk ben je niet de enige die dierendag viert…


Hieronder een aantal mooie inhakers van de afgelopen jaren:

Wat moet je doen?

  1. Download  hier  je contentkalender
  2. Print de contentkalender uit en hang ‘m duidelijk in het zicht
  3. Haak slim in op bijvoorbeeld evenementen, speciale dagen of feestdagen. Zorg er hierbij voor dat je bedachte acties en/of onderwerpen bij je onderneming én je doelgroep passen. Stel op tijd de mailings en social media campagnes op en ga goed voorbereid het nieuwe jaar in!

Wil je hierin marketingondersteuning? eDifference helpt je graag verder!