E-commerce begint bij het begin (en het stopt nooit)

We zijn er groot mee geworden. E-commerce. Omdat wij, als retailspecialist, dit vakgebied tot in de nerven beheersen. Belangrijk, want uitdagend is het wel, die stap van succesvolle showroom naar een omnichannel omgeving. En ongelofelijk essentieel voor je omzetcijfers.

Het begint dan meestal ook met een professionele webshop laten maken, want dat is vaak waar je klant naar zoekt of behoefte aan heeft. Maar wij van eDifference beginnen liever bij het begin. Want een webshop laten bouwen vraagt alleréérst om een uitgedacht concept. Want, wie is díe klant precies, hoe beweegt hij zich over het internet en waar en wanneer maakt hij zijn keuzes? Liggen de antwoorden op die vragen op tafel, dan gaan vervolgens de handen uit de mouwen. Onze ervaren en kundige developers zijn namelijk gedreven in het bouwen van perfect passende Magento en WordPress webshops.

Loading...

Magento webshop laten bouwen?

Benieuwd wat een Magento webshop jou – en je klanten – kan bieden? Laat je inspireren. Onze Magento developers zijn er als geen ander in bedreven om complexere e-commerce vraagstukken om te zetten in overzichtelijke webshops.

 

Lees meer

Automatiseer uw bedrijfsprocessen met een Magento koppeling

Heb je een Magento webshop en wil je graag je ERP-systeem hieraan koppelen? Of ben je op zoek naar een partij die een webshop kan bouwen, waarbij deze koppeling met een ERP-systeem een vereiste is? Bij eDifference helpen wij je graag verder om deze processen te automatiseren.

Lees meer

E-commerce marketing met uw Magento webshop

We zijn er groot mee geworden. E-commerce. Omdat wij, als retailspecialist, dit vakgebied tot in de nerven beheersen. Belangrijk, want uitdagend is het wel, die stap van succesvolle showroom naar een omnichannel omgeving.

Lees meer

Magento, het e-commerce platform voor retail, groothandels en merken

Magento; Hét online platform voor retailers, groothandels en merken. Met Magento heb je ongekende mogelijkheden in huis een overzichtelijke webshop neer te zetten. Wij van eDifference helpen je graag verder hiermee.

Lees meer

cases

En nu jij?

Ik ben Johan en samen met mijn collega’s ben ik nieuwsgierig naar jouw verhaal. Het zou zomaar eens ons volgende project kunnen zijn…

Neem contact op