Wij zijn blij. Blij met Magento 2. De afgelopen jaren hebben wij veel klanten mogen voorzien van een webshop gebaseerd op Magento 1.9. Omdat wij altijd denken dat we het beter weten, zijn onze webshops veelal maatwerk. Want de basis van Magento 1.9 was goed, maar niet goed genoeg voor ons. En dat betekende extra tijd steken in het verbeteren van de performance, het ontwikkelenvan eigen extensies, het creƫrenvan custom templates voor meer sfeer en beleving en het doorvoeren van oplossingen om de (organische) vindbaarheid te verbeteren.

Sinds de lancering eind 2015 zijn wij achter de schermen bezig met het ontwikkelen van de eerste webshops in Magento 2. En daar zien we dat veel van onze wensen en eisen direct mogelijk zijn, wat ons in staat stelt om weer verder te kijken. De performance van Magento is verbeterd, het aanpassen van het uiterlijk (en daarmee de sfeerbeleving van de bezoeker) is eenvoudiger en diverse belangrijke punten voor zoekmachine- en conversieoptimalisatie zijn eenvoudiger te regelen.

Samen met de Magento community, extensie-ontwikkelaars en partners als Mailplus werken wij toe naar de eerste releases. Spannend, uitdagend, maar vooral inspirerend. Wij kijken uit naar de livegang van de eerste shops (coming soon!) en hoe veel we daar weer van gaan leren. Zo blijven we onszelf vernieuwen en zorgen we ervoor dat onze klanten voorop lopen en succes boeken. Wij houden je op de hoogte!

Ook benieuwd naar wat E-difference en Magento voor jou kunnen betekeken? Neem dan contact op.