Met gepaste trots mogen wij meedelen dat wij door onze hostingpartner Byte zijn geselecteerd als een van de elf Hypernode Certified Magento Agencies!

Byte: de ultieme hosting voor Magento
Byte, dé specialist in hosting voor Magento 1 en 2 webshops, stelt zeer hoge eisen aan zijn gebruikers. Om dit te onderstrepen heeft Byte nu Hypernode Certified Agencies in het leven geroepen.

“Het is in deze tijd van steeds groter belang dat webshops snel en vooral ook veilig zijn. Hiervoor is het cruciaal dat de shop goed gebouwd en goed onderhouden wordt. Het is in deze tijd van steeds groter belang dat webshops snel en vooral ook veilig zijn. Hiervoor is het cruciaal dat de shop goed gebouwd en goed onderhouden wordt. Bureaus met het certificaat hebben op dit vlak aangetoond tot de top van Magento bureaus in Nederland te horen”

Daarbij is de certificering geen momentopname. Bureaus en de Magento-webwinkels zijn door een strenge audit gehaald en beoordeeld op onder meer laadtijd, veiligheid en het hanteren van een gedegen werkproces om kwaliteit te waarborgen. Dit betekent dat eDifference heeft aangetoond:

  • Magento shops met een uitstekende performance te ontwikkelen en te beheren;
  • zo veilig mogelijke Magento shops te ontwikkelen en te beheren;
  • te werken met professionele processen voor development, deployment en beheer;
  • bovenmatige kennis van Magento te hebben.

Hypernode
De Magento experts van Byte ontwikkelden 3 jaar geleden het dynamische Magento hostingplatform Hypernode. Meer dan 1.000 webwinkeliers en 65% van de grotere Nederlandse Magento bureaus werken hier inmiddels mee. Bij eDifference zien wij een Magento-webwinkel als een belangrijk marketinginstrument. Een goede, solide basis is daarbij essentieel. Wij maken dan ook al geruime tijd gebruik van de Hypernode-omgeving voor onze Magento 1 en 2 webshops.

Kwaliteit als basis voor succes
Wij zijn bijzonder trots dat Byte ons benoemd heeft tot Hypernode Certified Agency. De hoge kwaliteit die wij nastreven wordt door een gerenommeerde Magento-partner als Byte onderkent.

“Wij proberen voor onze klanten het maximale uit onze Magento 1 en Magento 2 webshops te halen. Met een custom framework vol met best practices en innovaties. Maar het begint bij de basis: een goede performance, een gedegen werkwijze en een betrouwbare webshop. De Hypernode Certified Agency-certificering bevestigt dit”, aldus algemeen directeur Jaco Kuiper.

Lees meer over de certificering: Hypernode certificering: een kwaliteitsstempel voor Magento developmentbureaus

Ook benieuwd naar de mogelijkheden van Magento? Op zoek naar een betrouwbare partner? Neem dan contact met ons op!