HAVE Verwarming, groothandel in kachels en haarden, heeft samen met E-difference Kachels.nl ontwikkeld. Dit inspiratieplatform geeft bezoekers de kans om, op basis van hun eigen smaak en voorkeuren, de kachel of haard te vinden die bij ze past.

Het knisperend geluid van brandend hout, de aangename warmte, de gezelligheid voor de haard, wie droomt er niet van? Met meer dan 100 jaar ervaring weet HAVE Verwarming hoe blij mensen worden van een haard. Maar hoe kies je de juiste kachel of haard? Met het toenemende aanbod aan onder meer hout-, gas- en pelletkachels is dat nog niet zo makkelijk. Specificaties en technische eigenschappen zijn belangrijk, maar bovenal willen mensen een kachel die bij ze past. Een kachel die aansluit bij hun interieur. Een kachel die ze mooi vinden.

Op kachels.nl kunnen bezoekers nu eenvoudig zien en bepalen welk type en stijl kachels hen aanspreekt. Kachels die in de smaak vallen kunnen aan hun persoonlijke moodboard worden toegevoegd en worden opgeslagen. En als de bezoeker het even niet meer weet is er altijd nog de ‘hot or not’-functie: een slimme en snelle manier om de eigen stijl te ontdekken! Heeft de bezoeker een goed beeld gekregen van de stijl die het zoekt, dan kan het eenvoudig een gerenommeerde kacheldealers in de buurt vinden.

Voor HAVE Verwarming is dit een volgende stap in het helpen van de consument bij het vinden van de juiste haard en een geschikte leverancier. Iets waar de inmiddels 161 aangesloten dealers zich helemaal van bewust zijn.

E-difference heeft het platform ontwikkeld in opdracht HAVE Verwarming. Van concept en design tot aan ontwikkeling. En als full service internetbureau hebben wij ook de coördinatie met de externe partners en aangesloten kachelleveranciers tot ons genomen. De vervolgstap is het platform continu door te ontwikkelen en uit te breiden met nieuwe functionaliteiten op basis van nieuwe bezoekersinzichten.

Benieuwd naar het resultaat? Bekijk Kachels.nl

Ook op zoek naar een (maatwerk) oplossing? Neem contact op met een van onze adviseurs.

eDifference digital agency | Kachels.nl