Passie voor kwalitatief hoogwaardig leefcomfort en Jumbo gaan al jarenlang hand in hand. Jumbo, gevestigd in Barneveld, verovert stilletjes heel Nederland met zijn fraaie terrasoverkappingen, kozijnen en zonweringen. De lancering van de nieuwe website voor terrasoverkappingen in 2015 heeft ervoor gezorgd dat steeds meer mensen de prachtige showroom en producten van Jumbo weten te vinden. En nu is ook het aanbod hoogwaardige kozijnen en dakkapellen onder handen genomen. Dit heeft geresulteerd in een high-end website waar bezoekers naar hartenlust inspiratie kunnen opdoen.

E-difference en Jumbo hebben met deze website dan ook sterk ingezet op een professioneel design, beleving en een goede informatievoorziening voor de oriënterende consument. “De eerste kennismaking met Jumbo Leefcomfort begint vaak online, de eerste indruk moet dus goed zijn”, aldus Gerard van Ee van Jumbo.

Als internetbureau heeft e-difference, naast beleving en uitstraling, vanzelfsprekend ook aandacht besteed aan de online (lokale) vindbaarheid en de gebruiksvriendelijkheid van de website. Zoekmachine-optimalisatie (SEO) en conversie optimalisatie technieken zijn ingezet om ook van deze website een belangrijke leadgenerator te maken. Gerard van Ee: “En dat zien we nu al terug in meer aanvragen en betere klanten.”

Benieuwd hoe de nieuwe website eruit ziet? Neem een kijkje op Jumbooverkapping.nl

Jumbo breidt (online) naamsbekendheid verder uit!