Magento webshop = e-commerce zonder grenzen

De klant van nu is verbonden aan het internet en gebruikt dit als zesde zintuig in zijn oriëntatie en besluitfase. Snelheid, duidelijkheid, eenvoud, betrouwbaarheid en een goede prijs zijn daarbij sleutelwoorden. Klantrelaties gaan meer en meer digitaal aangestuurd worden. Consumenten leven vandaag in een wereld van zelfservice, automatisering, slim gebruik van data en proactieve customer service. Enkel een goede website of webshop neerzetten was 5 jaar geleden misschien nog onderscheidend maar is tegenwoordig onvoldoende. Digitaal wordt steeds meer een commodity. Consumenten dwingen organisaties om een digitale en emotionele vertaalslag te maken. Consumenten dwingen organisaties om door inzet van digitale middelen en medewerkers waardevol te blijven.

Een goede Magento webshop en een duidelijke strategie kan hierin veel bijdrage leveren. Een webshop laten bouwen vraagt om een uitgedachte strategie en veel kennis van de klant. Wie is díe klant precies, hoe beweegt hij zich over het internet en waar en wanneer maakt hij zijn keuzes? Onze gecertificeerde, ervaren en kundige developers en marketeers zijn gedreven in het bouwen van succesvolle Magento webshops. Klanten kloppen bij eDifference aan om veeleisende, snelle en stabiele webshops te realiseren of door te ontwikkelen. Mogen wij ook voor jouw onderneming onze handen uit de mouwen gaan steken?

Loading...

Magento webshop laten bouwen?

Benieuwd wat een Magento webshop jou – en je klanten – kan bieden? Laat je inspireren. Onze Magento developers zijn er als geen ander in bedreven om complexere e-commerce vraagstukken om te zetten in overzichtelijke webshops.

 

Lees meer

Automatiseer uw bedrijfsprocessen met een Magento koppeling

Heb je een Magento webshop en wil je graag je ERP-systeem hieraan koppelen? Of ben je op zoek naar een partij die een webshop kan bouwen, waarbij deze koppeling met een ERP-systeem een vereiste is? Bij eDifference helpen wij je graag verder om deze processen te automatiseren.

Lees meer

E-commerce marketing met uw Magento webshop

We zijn er groot mee geworden. E-commerce. Omdat wij, als retailspecialist, dit vakgebied tot in de nerven beheersen. Belangrijk, want uitdagend is het wel, die stap van succesvolle showroom naar een omnichannel omgeving.

Lees meer

Magento, het e-commerce platform voor retail, groothandels en merken

Magento; Hét online platform voor retailers, groothandels en merken. Met Magento heb je ongekende mogelijkheden in huis een overzichtelijke webshop neer te zetten. Wij van eDifference helpen je graag verder hiermee.

Lees meer

cases

En nu jij?

Ik ben Johan en samen met mijn collega’s ben ik nieuwsgierig naar jouw verhaal. Het zou zomaar eens ons volgende project kunnen zijn…

Neem contact op