E-commerce begint bij het begin (en het stopt nooit)

We zijn er groot mee geworden. E-commerce. Omdat wij, als retailspecialist, dit vakgebied tot in de nerven beheersen. Belangrijk, want uitdagend is het wel, die stap van succesvolle showroom naar een omnichannel omgeving. En ongelofelijk essentieel voor je omzetcijfers.

Het begint dan meestal ook met een professionele webshop laten maken, want dat is vaak waar je klant naar zoekt of behoefte aan heeft. Maar wij van eDifference beginnen liever bij het begin. Want een webshop laten bouwen vraagt alleréérst om een uitgedacht concept. Want, wie is díe klant precies, hoe beweegt hij zich over het internet en waar en wanneer maakt hij zijn keuzes? Liggen de antwoorden op die vragen op tafel, dan gaan vervolgens de handen uit de mouwen. Onze ervaren en kundige developers zijn namelijk gedreven in het bouwen van perfect passende Magento en WordPress webshops.

Loading...

Online strategie

Onderbuikgevoel, yingyang… vaak de leidraad waarmee ondernemers gas geven. Online kan het anders. Je kunt daar alles met cijfers onderbouwen, inzichtelijk maken.

Lees meer

E-mail marketing

Weet jij hoeveel conversie je had op je laatst-verstuurde e-mailing? E-mailmarketing is hét marketinginstrument voor jouw webshop. eDifference helpt je met scorende mailings.

Lees meer

Online adverteren

Zit jouw doelgroep in de oriëntatiefase? Of gaat je toekomstige klant op korte termijn knopen doorhakken? Online adverteren zorgt voor traffic in je webshop.

Lees meer

Zoekmachine optimalisatie

Aan zoekmachine optimalisatie an sich heb je namelijk niets. Het gaat niet alleen om het binnenhalen van verkeer, maar je wilt natuurlijk meer. Hoe doe je dat?

Lees meer

Conversie optimalisatie

A/B-testen, komt je dat bekend voor? Keiharde data liegen nooit. Dat is het motto van eDifference. Het levert continu verbeterde inzichten in de wensen van de klant op.

Lees meer

cases

En nu jij?

Ik ben Johan en samen met mijn collega’s ben ik nieuwsgierig naar jouw verhaal. Het zou zomaar eens ons volgende project kunnen zijn…

Neem contact op