Magento 2 webshops

eDifference en Magento: e-commerce zonder grenzen

Heb je een nieuwe webshop nodig die staat als een huis? Zoek je een platform wat je huidige administratiepakket koppelt met binnenkomende orders? Of een modulaire en eenvoudige interface die écht eindeloos uit te breiden is? Jouw vragen zijn de basis voor jouw online succes. In die online dynamiek is eDifference jouw baken in zee. Een digital agency voor al jouw webshop-uitdagingen. Want: eDifference bouwt webshops in Magento 2. Dé wereldwijde marktleider voor webshops.

Neem contact op

cases met magento

Magento heeft wereldwijd meer dan 200.000+ gebruikers! Maar ook bij onze klanten staat Magento garant voor succes…

Waarom een Magento 2-webshop?

Zoals gezegd: by far de meeste open source webshops in de wereld zijn gebouwd in Magento. Jij denkt: da’s niet voor niks. Klopt. Magento 2 biedt jou (en vóóral je klanten) een ongeëvenaarde webwinkelervaring. Het e-commerce platform biedt je namelijk én een bedrijfspresentatie (de ‘oude’ website zeg maar), een webshop en tegelijk branding. Jouw klant kan waar hij wil, wanneer hij wil en hoe hij wil bediend worden door jouw onderneming. Met keiharde omzet tot gevolg.

Vraag informatie aan
  • Open source

  • Sterk verbeterde performance

  • Gebruiksvriendelijk (responsive) beheer

  • Eindeloos schaalbaar

  • Koppelingen met jouw bedrijfssoftwarepakket(ten) en partners (zoals vervoerders)

  • Schone code!

  • Veiliger door verbeterde bestandstructuur

  • Gebruik van de allernieuwste technieken

  • Middels ‘drag and drop’ pagina’s opbouwen

  • Automatisch testen

Magento – gebruikt door
grote en kleine merken

 

Wat kost dat, Magento 2?

Magento certified developers

Aanname: een website en webshop kosten (veel) geld. Om over tijd maar te zwijgen. Dat denk je maar. Als je Magento 2 én eDifference gaat gebruiken, is dat verleden tijd. Juist die combinatie maakt het sterk. Middels een Agile methodiek gaan we gezamenlijk gefaseerd aan de slag. Door intensief overleg realiseren wij oplossingen waar jouw onderneming direct baat bij heeft. Wij koppelen Magento 2 aan jouw bedrijfssoftware, waardoor je én tijd bespaart én je foutmarge verkleint. Dus omzet. Hoe? Omdat eDifference als commercieel strateeg naast je staat. Met een totaalconcept: van businessmodel tot online infrastructuur en technische realisatie. Na de realisatie? Dan komen je online orders (dus omzet!) binnen. Dankzij jouw hyperprofessionele Magento 2-webshop. De drijvende kracht achter jouw bedrijfsvoering. Want: álles draait om aansluiting op de verwachtingen en het bedienen van jouw klant.

Internet Marketing

Lees verder

Development

Lees verder

Content Marketing

Lees verder

Design

Lees verder
eDifference digital agency Barneveld | Jaco

En nu jij?

Ik ben Jacco en samen met mijn collega’s ben ik nieuwsgierig naar jouw verhaal. Het zou zomaar eens ons volgende project kunnen zijn…

Neem contact op