Magento onderhoud, is dat nodig?

Logische vraag. Net als een auto heeft je e-commerce platform onderhoud nodig. Om ervoor te zorgen, simpelweg, dat ‘ie blijft lopen. In conversie en omzet. Laadt je webshop traag? Draait jouw webshop op Magento 1.9 en wil je nog even wachten met investeren in een nieuwe Magento 2 webshop? Heb je een bestaande Magento 2 webshop en zoek je daar onderhoud voor? eDifference is als digital agency ook onderhoudspartner. Omdat onderhoud en optimalisatie jouw online toekomst maakt óf breekt.

Loading...

Veiliger en sneller: onderhoud Magento webshop helpt

eDifference helpt je met het snel en veilig houden van jouw Magento 2 webshop. Dankzij onze jarenlange ervaring in het optimaliseren van websites en webshops is succes verzekerd. En continuïteit trouwens ook. Want een gehackte site of een site met veel bugs, dat rendeert niet. Onderhoud gaat verder: ook bugfixing, zoekmachineoptimalisatie en allerlei technische zaken nemen wij voor onze rekening. Net als bij een auto is onderhoud maatwerk. Iedere Magento 2 webshop verdient zijn eigen plan van aanpak.

Bestaande Magento webshop onderhouden?

Heb je nu al een Magento 1 of Magento 2-webshop en zoek je naar iemand voor het onderhoud? Zoek niet verder, eDifference gaat graag de onderhoudsuitdaging aan. Zo kun jij snel reageren op nieuwe ontwikkelingen in jouw branche. Of op veranderend koopgedrag van jouw klanten. Daarnaast kijken we met je mee voor zoekmachineoptimalisatie, online marketing en analyseren we met regelmaat jouw online resultaten. Want: meten is weten. En op basis van díe kennis levert onderhoud en optimalisatie euro’s op.

Neem contact op

cases

En nu jij?

Ik ben Jaco en samen met mijn collega’s ben ik nieuwsgierig naar jouw verhaal. Het zou zomaar eens ons volgende project kunnen zijn…

Neem contact op