Navision koppeling met jouw Magento 2 webshop

Aansluiten op het zoekgedrag van je doelgroep is één van de meest effectieve manieren van online marketing. Maar ook een marketingmiddel dat voorafgaand aan de implementatie veel voorwerk vraagt. In de vorm van zoekwoordonderzoeken of concurrentieanalyses bijvoorbeeld. Werk waar onze online marketinganalisten energie van krijgen. En werk dat ook nog eens super succesvol is! Want, in dit traject kijken we waar er online kansen ontstaan voor jouw bedrijf en producten. En door die kansen optimaal te benutten, zijn we overtuigd van het succes! Sterker nog: we staan ervoor in dat het zoekgedrag van je klant naadloos gaat aansluiten bij je online platformen. Onze inzet? Uitgedachte structuren, filters en waardevolle content voor je doelgroep. Moeilijk werk? Absoluut. En ook uitdagend. Er hangt tenslotte heel wat vanaf. Je verkoopcijfers bijvoorbeeld.

Loading...

Het spel verandert steeds

De wereld van zoekmachine optimalisatie is een dynamische, eentje waarin het spel voortdurend veranderd. Doordat Google bijvoorbeeld voorwaarden aanpast en je concurrentie ook niet stilzet. Kortom: een vakgebied waarin voortdurende aandacht een vereiste is. Wij van eDifference zitten bovenop alle ontwikkelingen, want hogere conversies en betere vindbaarheid; dat is ons dagelijks steven! We vinden het uitdagend en daarnaast ook nog eens prachtig werk. Daarom: weten hoe jouw website het beste scoort in zoekmachines? Zonder op alle technische details in te gaan, vertellen we je er graag meer over. Maak gewoon eens een afspraak.

Conversie omhoog? Zorg dat het complete plaatje klopt

De conversie op je website vergroten? Om dit te realiseren, is vindbaarheid een belangrijke eerste voorwaarde. Zaak dus om daar extra goed op in te zetten. Al ben je er dan nog niet. Want om daadwerkelijk te komen tot meer online verkoop moet de complete website of –shop in orde zijn. Onze visie? Het héle plaatje moet kloppen. Wij helpen je er graag bij. Want als full service internetbureau zijn we als geen gespecialiseerd in alle facetten van internet marketing. Laat het dus maar gerust allemaal aan ons over.

Neem contact op

cases

En nu jij?

Ik ben Johan en samen met mijn collega’s ben ik nieuwsgierig naar jouw verhaal. Het zou zomaar eens
ons volgende project kunnen zijn…

Neem contact op