Loading...

Je wilt een WordPress webshop laten maken. Tot zo ver is de wens bekend. Of dat misschien nog niet eens. Maar wat zijn de kenmerken en mogelijkheden van WordPress eigenlijk? We sommen ze even voor je op. Toegankelijkheid, overzichtelijkheid, opensourcesoftware en ontelbare mogelijkheden door de variatie aan plugins, waaronder e-commerce module WooCommerce. Kortom: onbeperkte mogelijkheden voor retailers. Meer overtuigingskracht nodig?

Overtuig mij van de voordelen

CASES MET WORDPRESS

Wereldwijd draaien er meer dan 66 miljoen WordPress websites, dat zijn nog eens cijfers. Ook onze klanten behalen dagelijks successen met het platform.

cases

Waarom retailers voor WordPress en WooCommerce kiezen

Alles ‘onder één dak’ dat is het uitgangspunt bij WordPress. Want door de populaire plugin WooCommerce te integreren in je WordPress website manage je met één CMS-systeem je  complete online bedrijfsvoering. De veelvuldige keuze van retailers voor WordPress in combinatie met WooCommerce onderstreept het succes van deze integratie. Hun reacties en die van hun consumenten? Heel eenduidig; de webshops worden beoordeeld als gebruikersvriendelijk, snel en stabiel. De webshops van WordPress worden overigens vooral ingezet door retailers met een overzichtelijk en minder uitgebreid aanbod aan producten. Past WordPress daardoor bij jouw onderneming en (online) organisatiedoelstellingen? Laten we er samen even over doorpraten!

Vraag informatie aan
  • Betrouwbaar
  • 80+ talen ondersteuning
  • Top performance
  • Schaalbaarheid
  • Marktleider

 

WordPress – gebruikt door
grote en kleine merken

2+1=3: eDifference, WordPress en WooCommerce

Magento certified developers

WordPress, WooCommerce, eDifference. Wat ons betreft een gouden drieslag. Want hoewel we geloven in het succes van WordPress én WooCommerce denken we dat we als full service internetbureau de belangrijkste toegevoegde waarde kunnen leveren voor het succesvol maken van je WordPress webshop. Waar die toegevoegde waarde precies in zit? In het meedenken in je online strategie, het verzorgen van passend design en perfecte content. Om niet te spreken over conversie optimalisatie, zoekmachine optimalisatie en online marketing bijvoorbeeld. Kortom: 2+1=3. Geen moeilijke optelsom, wel één die online het verschil maakt. Dat mag je tenslotte ook verwachten met zo’n naam.

Internet Marketing

Lees verder

Development

Lees verder

Content Marketing

Lees verder

Design

Lees verder
eDifference digital agency Barneveld | Jeroen

En nu jij?

Ik ben Jeroen en samen met mijn collega’s ben ik nieuwsgierig naar jouw verhaal. Het zou zomaar eens ons volgende project kunnen zijn…

Neem contact op