MARKETING

Online marketing; de juiste middelen op het juiste moment inzetten

We worden er blij van, weten er alles vanaf en zien dagelijks de resultaten van de inzet ervan. Reden genoeg om het daarom al onze klanten aan te bevelen.

ONLINE MARKETING

eDifference zet jou op de kaart

E-mailmarketing, online adverteren, online video, conversie optimalisatie, marketing automation, content marketing, zoekmachine optimalisatie, zomaar wat begrippen uit de wereld van online marketing. Een breed begrip zoals je ziet, met een scala aan mogelijkheden en combinaties. Gelukkig weten wij waar je moet beginnen én hoe je moet doorgaan, want online marketing is niet een eenmalige actie. Het is een kwestie van de juiste middelen inzetten op het juiste moment, op de juiste plek. Dat kan natuurlijk niet zomaar; hiervoor is een goede online strategie fundamenteel. In deze strategische fase wordt gezocht naar de juiste online marketingmix waarmee we de gestelde doelstellingen kunnen behalen.

ONLINE VIDEO

Bereid je voor op de toekomst

Je boodschap overbrengen in minder tijd; dat maakt video een uiterst krachtig middel. Je hoeft geen grote lappen tekst door te lezen en het is vaak nog vermakelijk ook. Of je nu een product wilt reviewen, een adviesvideo wilt of je bedrijfsmissie wil vertalen naar film; wij zorgen ervoor dat elk frame van de video jouw verhaal perfect ondersteunt.

E-MAILMARKETING

Jouw e-maildatabase is goud waard

Er wordt soms gedacht dat e-mailmarketing niet meer van deze tijd is. Wij kunnen je vertellen dat dit alles behalve waar is. Het is juist een van de meest effectieve en efficiënte manieren om leads, sales en merkbekendheid te genereren. Waar enkele jaren geleden e-mails vooral bestonden uit een generiek stukje tekst met een paar afbeeldingen, heb je tegenwoordig veel meer middelen om abonnees te prikkelen en te activeren.

Ontdek de kwaliteit van eDifference

Al sinds het jaar 2000 houden wij ons bezig met ecommerce. Al meer dan 18 jaar ervaring dus! Bij ons krijg je kwaliteit, kwaliteit waarmee je jouw volgende stap op het gebied van ecommerce kan zetten.

WordPress specialisten

Wij zorgen voor gebruiksvriendelijke WordPress of WooCommerce website die leads opleveren.

Nederlands development

Een ervaren team van gecertificeerde senior en medior developers

Anno 2000

Een ervaren en deskundig team in huis die zorgt voor jouw online succes.

WordPress specialisten

Nederlands development

Anno 2000

Benieuwd welke middelen jouw organisatie moet inzetten?

Neem contact op