Bouw een website voor een muziekschool met veel noten op zijn zang en promoot op een leuke manier het bespelen van muziekinstrumenten. Dat was de uitdaging die eDifference samen met Muziekschool Barneveld aanging.

Concept

Bij aanvang van het project is gekeken naar de identiteit en kernwaarde van Muziekschool Barneveld. Daarnaast is er gekeken naar de verschillende doelgroepen die via de website benaderd zouden worden en de manier waarop we die zouden benaderen: wat, hoe en via welk device willen we communiceren? Na een grondige designfase is de website gerealiseerd in nauwe samenwerking met Muziekschool Barneveld.

Resultaat

Op de website is volop gelegenheid om te oriënteren op de verschillende soorten professionele muzieklessen en activiteiten van Muziekschool Barneveld. De boodschap is helder: plezier in het maken van muziek staat voorop bij Muziekschool Barneveld. Om de juiste snaar te raken wordt dit gecommuniceerd middels de foto’s en kleurrijke stijlelementen binnen de website.

Muziekschool Barneveld begroet jou of je kinderen graag als leerling. Heb jij je al aangemeld voor een gratis proefles? Bekijk de website op www.muziekschoolbarneveld.nl.