Vivencia Travel helpt al ruim vijf jaar mensen Spanje op een authentieke manier te ontdekken. Middels maatreizen naar onder andere Andalusië, Ibiza en Mallorca weten ze hun klanten keer op keer te verrassen met verborgen culturele schatten, overweldigende natuurgebieden en accommodaties die nét even wat anders zijn.

Toen Arjan Mauritz van Vivencia Travel E-difference benaderde voor een nieuwe website waren wij dan ook direct enthousiast. Een lokale ondernemer met passie en ambities. Een die veel waarde hecht aan de online aanwezigheid en uitstraling van zijn bedrijf. Daar werken wij graag mee samen!

De reizen van Vivencia Travel worden met zorg en liefde samengesteld en dat wilden wij overbrengen aan de bezoeker. Daarom werd er een nieuw concept uitgedacht dat de reizen letterlijk in het zonnetje zet. Het ontdekken van Zuid-Spanje begint voor de bezoeker nu al online. Middels de eenvoudige navigatie kun je snel een voorbeeldreis vinden die bij je past. Met hoogtepunten en accommodaties die door Vivencia Travel zelf zijn gekozen uit eigen ervaring. Of het nu het bekende, maar fascinerende Alhambra is, het prachtige natuurpark Sierra de Grazalema of een fascinerende treintocht van Palma naar Sóller: Vivencia weet je keer op keer te verrassen.

Schitterende foto’s, ervaringen van reizigers, Tripadvisor beoordelingen, een ruim aanbod aan voorbeeldreizen en bergen aan informatie: er gaat een wereld voor je open. Nu ook online!

Bekijk de nieuwe website van Vivencia Travel en boek jouw volgende vakantie!

Ontdek het authentieke Spanje met Vivencia Travel