Loading...

Concept en design

We hebben een enorme affiniteit met de architectenbranche

Daar kom je in deze stap vanzelf achter. Want, als de strategie is uitgedacht en de adviezen uitgewerkt, is het in deze fase zaak om de architectuur van je online platforms uit te denken. Dat heeft nog niets te maken met gedetailleerde beelden, compleet webdesign en pakkende koppen. Wel met de architectuur van je website of -shop. Eigenlijk alsof je met een architect bepaalt waar de voordeur moet zitten en waar de meest effectieve leefruimte. Wel zo belangrijk, voor je gaat bouwen.

Functioneel en grafisch ontwerp

De leidraad in deze eerste, concrete stap? De nieuwe strategie, de customer journey van de klant én je businessmodel. Na deze goed door te hebben gesproken, volgt de keuze voor een passend online platform. Dat vervolgens uitgewerkt wordt in overzichtelijke ‘wireframes’. Technisch uitgedacht door onze professionele webdesigners. Ja, webdesigners. Want onze specialisten gaan verder dan het uitvoeren van dtp-werk. Dat kunnen tenslotte meer collegae. Nee, onze webdesigners denken verder door over het concept en design. Ze buigen zich over de gebruiksvriendelijkheid, gebruikerservaring en conversie bijvoorbeeld. Over de doel van het online platform ook. Want is dat leads genereren of de bekendheid vergroten? Essentiële vragen, wil je tot een goed concept en design komen. En natuurlijk, daarna volgen de overige stappen. Gaan we nadenken over de functionaliteit, de technische kant, de interactie en het grafische ontwerp van je website.

Functioneel

Er is veel voorwerk nodig om van een online platform een succes te maken. Dat begint bijvoorbeeld al met een contentplan en niet te vergeten een functioneel ontwerp. Form follows function. Maar ook vice versa.

Lees meer

Technisch

Dat je online platform moeten werken, lijdt geen twijfel. Dat begrijpen wij maar al te goed. Daarom maken we veel werk van de techniek achter je webshop of -site. Enorm belangrijk en ook nog eens bijzonder mooi werk.

Lees meer

Interactie

Prachtig, professioneel en bijna perfect. De meeste nieuwe websites voldoen wel aan die criteria. Maar wij van eDifference hebben daar een andere kijk op. Wij geloven namelijk niet in ‘bijna perfect’.

Lees meer

Grafisch

De informatie op je website moet op alle mobiele devices goed vertoond worden. Dat is voorwaarde nummer één. Met het professionele design van ons grafische team ben je dan ook van responsive webdesign verzekerd.

Lees meer

En nu jij?

Ik ben Johan en samen met mijn collega’s ben ik nieuwsgierig naar jouw verhaal. Het zou zomaar eens ons volgende project kunnen zijn…

Neem contact op