Form follows function – en vice versa

Er is veel voorwerk nodig om van een online platform een succes te maken. Dat begint bijvoorbeeld al met een contentplan en niet te vergeten een functioneel ontwerp. En dat is voor ons in deze fase geen kwestie van alleen maar ‘mooi maken’ en ‘oppimpen’. Geen sprake van. Het bedenken van het functioneel ontwerp voor je website gaat wat ons betreft verder, heeft alles te maken onze visie op dit vakgebied. Form follows function. Maar ook vice versa. Want het oog wil ook wat. En laten we dat nu net zo belangrijk vinden. Want de juiste inrichting en een vooraf uitgedacht plan heeft tenslotte alles te maken met het welslagen van je website of –shop, de ervaringen van bezoekers en het aantal leads dat er uiteindelijk uit voorkomt. Wil je daarom je doelen behalen? Wel zo belangrijk dat alle processen en keuzes daar naadloos bij aansluiten.

Loading...

Van tevoren nadenken over de eisen

Wanneer we nadenken over de technische architectuur van je website klinkt dat wellicht abstract, niet? Maar de uitwerking ervan is heel concreet: ervoor zorgen dat de processen van je webshop of -site goed verlopen. Dat doen we door vooraf workflows uit te denken die ervoor zorgen dat de website goed wordt ingericht en de bezoeker gebruikersgemak, snelheid en overzicht ervaart. Reuze belangrijk dus, dat voorwerk, omdat het direct invloed heeft op de beleving van je platform.

Wat betekent dat voor mij?

Wat dat concreet voor jou als ondernemer betekent? Samen met onze experts om tafel gaan. Samen met jou lopen we dan namelijk alle eisen voor de website door. Je wensen en doelen zijn daarin leidend, tenslotte pleiten we voor form follows function. Hebben we dat in kaart gebracht, dan nemen we met je door hoe de website functioneel moet werken. Denk aan vragen als ‘naar welke pagina verwijst het contactformulier?’ en ‘welke doorklik moet er gemaakt worden achter deze button?’ Heel specifiek dus.

Neem contact op

cases

En nu jij?

Ik ben Johan en samen met mijn collega’s ben ik nieuwsgierig naar jouw verhaal. Het zou zomaar eens
ons volgende project kunnen zijn…

Neem contact op