Adaptive, responsive: webdesign anno morgen

De informatie op je website moet op alle mobiele devices goed vertoond worden. Dat is voorwaarde nummer één. Met het professionele design van ons grafische team ben je dan ook van responsive webdesign verzekerd. We passen, meten en professionaliseren namelijk net zo lang tot er geen tablet, smartphone of desktop meer om je website heen kan. Geloof ons maar; we zijn er goed in.

Loading...

Adaptive webdesign

Adaptive webdesign vinden wij van eDifference even zo belangrijk. Want, hé! De klantreis van je consument staat toch centraal? Wel zo slim om dan per device de verwachtingen waar te maken. Dat gaat verder dan schalen, passen en meten. Hoe dan? Door andere informatie te tonen op de smartphone dan op de desktop. Want een verhaal over je historie of team? Meer kans dat de ‘smartphone surfer’ in de auto alleen de knop ‘Adres en route naar de winkel’ belangrijk vindt. Aansluiten op verwachtingen dus. Niet moeilijk, wel belangrijk. Wij helpen je erbij.

Responsive webdesign

Responsive webdesign. We kunnen er veel over vertellen, maar beter is het om te ervaren. Niets zo onhandig tenslotte als een veel te grote website op het kleine schermpje van je smartphone. En als je je tablet omdraait, is het wel zo prettig dat de bezochte website met je ‘meedraait’. Zomaar wat concrete voorbeelden van responsive webdesign die van grote invloed zijn op het gebruikersgemak, de tevredenheid en eventuele acties van je bezoeker. eDifference realiseert het graag voor je; responsive webdesign. We zijn er tenslotte bijzonder goed in.

Neem contact op

cases

En nu jij?

Ik ben Sjors en samen met mijn collega’s ben ik nieuwsgierig naar jouw verhaal. Het zou zomaar eens
ons volgende project kunnen zijn…

Neem contact op