Het begint met een technisch ontwerp van uw website (maar daar eindigt het niet!)

Dat je online platform moeten werken, lijdt geen twijfel. Dat begrijpen wij maar al te goed. Daarom maken we veel werk van de techniek achter je webshop of -site. Enorm belangrijk en ook nog eens bijzonder mooi werk. In de stap hiervoor hebben we bedacht hoe een website logischerwijs zou moeten functioneren voor een bezoeker. Alles om dit waar te maken en de juiste informatie uit de database zetten we in deze fase in het technische ontwerp. Echt werk voor de programmeurs. Want naast het realiseren van continuïteit, zorgen zij achter de schermen in deze stap voor efficiënte workflows, technische ontwerpen en een passende architectuur die je bezoekersstroom in goede banen leiden. Iets waar we ze zich in kunnen verliezen. En daarnaast ook nog eens een niet onbelangrijke voorwaarde voordat we de interactie met je klanten gaan waarborgen.

Loading...

Techniek; bijna onzichtbaar, maar toch essentieel

Het is bijna onzichtbaar, maar als het niet werkt, valt het direct op. De techniek achter je online platform. Zaak dus dat het goed geregeld is. De gevolgen als het niet werkt of er niet goed over nagedacht is? Bezoekers die verkeerde of geen content zien, pagina’s die traag inladen, afhakende bezoekers en een lagere ranking in Google bijvoorbeeld. Niet wenselijk dus. En dat onderstreept nog eens extra het belang van deze stap.

Onze developers spreken programmeertaal

Om ervoor te zorgen dat het allemaal wél goed werkt, staan onze programmeurs je dagelijks ten dienst. Want zeker weten dat je online platform wel vindbaar, gebruikersvriendelijk en technisch optimaal is. Programmeertaal is dan ook hun tweede taal. Eentje waarmee ze kunnen lezen en schrijven. Waar ze onder andere mee werken? Denk aan PHP, scrum, CSS, Javascript, HTML en Ajax. Specialistisch en divers dus. Maar dat is tenslotte ook waar onze programmeurs in uitblinken.

Neem contact op

cases

En nu jij?

Ik ben Jeroen en samen met mijn collega’s ben ik nieuwsgierig naar jouw verhaal. Het zou zomaar eens
ons volgende project kunnen zijn…

Neem contact op