Loading...

Development en Support

Eerst bouwen, dan onderhouden

Als we het heel simplistisch uitleggen, zijn er maar twee fasen in het live gaan van uw platform: ervoor en erna. Kort gezegd: de tijd waarin we de bouw van uw website realiseren en de tijd waarin we monitoren en support bieden. Maar dat is wel héél simpel gezegd, want het doet geen recht aan het vele werk dat onze developers verzetten. Dat is namelijk niet ‘zo maar even bouwen’, dat is heus webdevelopment. En daarbij komt heel wat ervaring met WordPress en Magento om de hoek kijken. Maatwerk ook. Want webapplicaties bouwen of van programmeerwerk klikbare websites maken; dat vraagt een dosis bagage. Die hebben we in ruime mate in huis. En dat verklaart vast ook waarom we er zo goed in zijn.

Neem contact op

Support

Uw platform is live. Daar kunnen we op proosten! Maar niet te lang, want succes is de uitkomst van onderhouden, ondersteunen, monitoren en verbeteren. Daarom bieden we support in de vorm van onderhoudspakketten en interne trainingen. Zo zorgen we ervoor dat uw medewerkers de website zelf draaiend kunnen houden. Daarnaast zorgen wij er achter de schermen voor dat uw website altijd ‘in de lucht’ is, up to date blijft en bij eventuele calamiteiten zijn we 24/7 bereikbaar. Voor ons geen bijzonderheden. We hebben service en support tenslotte hoog in het vaandel staan. Meer weten over onze servicecontracten en mogelijkheden? Neem contact met ons op!

Realisatie

Voordat je platform live gaat, zorgen onze professionals ervoor dat je website of -shop écht werkt. Logisch, maar niet onbelangrijk. Want het realiseren van de technische kant is tenslotte nauwkeurig werk. Iets waar onze gecertificeerde en betrouwbare developers alles vanaf weten.

Lees verder

Hosting en support

Hij is live, prachtig en werkt perfect. Maar hoe zit het met het beheer en de ondersteuning van je website? Wie zorgt er voor de webhosting, continue beveiligingsupdates en vragen? Eigenlijk geen vraag. Want ook in deze fase kun je aanspraak maken op onze kennis en ervaring.

Lees verder

Hoe dit dan in z’n werk gaat? Lees het in onze klantreferenties

In de afgelopen jaren hebben we veel mooie strategie & advies opdrachten voor onze klanten mogen doen. Hoe we dit aan hebben gepakt, wat het resultaat was en wat klanten vonden van de samenwerking, lees je hieronder…

cases

En nu jij?

Ik ben Sjors en samen met mijn collega’s ben ik nieuwsgierig naar jouw verhaal. Het zou zomaar eens ons volgende project kunnen zijn…

Neem contact op