Loading...

Online marketing. Vrij vertaald: groeimiddel voor je omzetcijfers

Online marketing. We worden er blij van, weten er alles vanaf en zien dagelijks de resultaten van de inzet ervan. Reden genoeg om het daarom al onze klanten aan te bevelen. Daar zijn ze tenslotte bij gebaat. En wij ook. Retail marketing, wordt het tegenwoordig ook wel genoemd. Dat zegt al genoeg, dachten we zo. Want retailers anno nu kunnen niet meer zonder de inzet van online marketingmiddelen. Overtrokken? Wij vinden van niet. En daar hebben we bewijzen voor. Hoe die eruitzien? In de vorm van super succesvolle website of baanbrekende webshops. Kwestie van de juiste middelen op het juiste moment inzetten. En dat kunt u met een gerust hart aan onze online marketeers overlaten.

Neem contact op

Wat zij daarvoor inzetten?

Lees meer over de afzonderlijke diensten (die naast en door elkaar ook nog eens perfect werken!)

Conversie optimalisatie

Het gedrag van bezoekers is tot in de details terug te zien. Waar klikt men op, waar blijven ze hangen en waar verlaten ze de site? Essentieel om op in te spelen. Ten eerste om de website te verbeteren en daarnaast om de verkoop te stimuleren. Hoe we dat doen?

Lees meer

Content marketing

Weten hoe de klant naar je website kijkt. Eenvoudiger is het niet! Goede content versterkt het beeld dat bezoekers van je merk of bedrijf hebben of verwacht hadden. Toch is dit iets wat nog regelmatig wordt onderschat door retailers. En dat is jammer en totaal onnodig…

Lees meer

E-mail marketing

Klanten verwachten dat je een relatie met ze opbouwt. Het hoort er gewoon bij. Maar hoe doe je dat effectief? Wel eens aan e-mail marketing gedacht? Wist je dat gemiddeld genomen iedere euro gespendeerd aan e-mail marketing, ruim 40 euro oplevert? Dus, wanneer beginnen we?

Lees meer

Online adverteren

De mogelijkheden zijn talloos. Maar waar, wanneer en hoe kun je het beste online adverteren? De gecertificeerde online marketeers van E-difference analyseren en realiseren dit bijna dagelijks voor klanten. Reken er maar op dat je ook hiérvoor bij ons aan het goede adres bent.

Lees meer

Mobile marketing

Hoe gaan we het de klant zo gemakkelijk mogelijk maken wanneer ze gebruik maken van hun smartphone? Het antwoord hierop? Door overal bereikbaar te zijn! Speel in op het gemak van mobiel bereikbaar zijn en je zult een onuitwisbare indruk achterlaten.

Lees meer

Social media

Starten met social media? Dat vraagt veel onderzoek vooraf en een gedegen uitvoering. Want zomaar beginnen, alles opstarten en geen strategie handhaven? Wij staan er niet voor in.. Waar wij wel voor instaan is een aanpak met een gedegen social media strategie…

Lees meer

Website optimalisatie

Te vaak nog kom je websites of webshops tegen waarbij je denkt, ‘dat zou beter kunnen’. Het zijn zaken die je liever niet op je eigen website tegenkomt, maar die er mogelijk wel zijn. Waar begin je? Hoe pak je dit aan? Onze online marketeers vertellen het je..

Lees meer

Zoekmachine optimalisatie

In de wereld van zoekmachinemarketing, ook wel SEO, voelt E-difference zich als een vis in het water. We kijken in dit traject waar er kansen ontstaan voor je bedrijf en je producten; Succes zijn we van overtuigd. Benieuwd?

Lees meer

Voorbeelden nodig? We hebben ze te over..

Sommige klanten vragen ons specifiek te helpen met hun e-mail marketing of online advertenties. Prima! Anderen zetten onze online marketeers in om op alle flanken te adviseren en te verbeteren. Ook dat vinden wij prima! Wij bieden onze diensten zowel afzonderlijke als in een totaalvorm aan. Hieronder zie je een aantal concrete cases…

cases

En nu jij?

Ik ben Johan en samen met mijn collega’s ben ik nieuwsgierig naar jouw verhaal. Het zou zomaar eens ons volgende project kunnen zijn…

Neem contact op