Nuchtere mannen met oog voor kwaliteit en design. En iedere dag maximale toewijding om de klant zo goed mogelijk te helpen. We hebben het over het team van Jumbo | Leefcomfort voor binnen & buiten! Met reeds 35 jaar ervaring zorgt Jumbo Leefcomfort ervoor dat klanten optimaal genieten van huis en tuin. Met een uitgebreid assortiment aan kwalitatief hoogwaardige terrasoverkappingen, zonwering, dakkapellen en kozijnen zorgt Jumbo Leefcomfort voor meer wooncomfort.

De vraag

Een jarenlange samenwerking tussen Jumbo Leefcomfort en eDifference heeft geresulteerd in dynamische websites en een goede online positie van Jumbo Leefcomfort. Iedere productgroep (kozijnen, overkappingen en zonweringen) bedient een eigen klantsegment. Daarom is de keuze gemaakt om 3 niche-websites te ontwikkelen. Binnen iedere nichewebsite wordt het aanbod uitgebreid en helder uitgelicht.

  • Jumbo Overkapping
  • Jumbo Zonwering
  • Jumbo Kozijnen

Opgeleverd
High-end WordPress website

Onze activiteiten
Strategie & concepontwikkeling
UX/UI webdesign
Online marketing
SEO Copywriting
Webmaster

Aanpak en werkwijze

Eigenaar Gerard van Ee: “De eerste kennismaking met Jumbo Leefcomfort begint vaak online, de eerste indruk moet dus goed zijn. We willen onze websites dan ook als online showroom inzetten. Daarvoor zochten wij destijds naar een online partner die zich richt op relevante zoektermen, gebruikersvriendelijkheid én professioneel design. De samenwerking met eDifference verloopt heel goed. Vooraf werd er een gedegen plan van aanpak gemaakt. Onder anderen het zoekgedrag van de doelgroep werd in kaart gebracht, evenals de positie van de concurrentie. Deze goede aanpak en transparante werkwijze van eDifference raden we andere ondernemers ook zeker aan.”.

Nieuwe website is slechts het begin

Gebaseerd op technologische ontwikkelingen, design-trends, bezoekersgedrag en externe veranderingen binnen de on- en offline markt wordt de website continu verder ontwikkeld. Stilstaan is inherent aan achteruitgang, zeker in de online wereld. Bezoekersgedrag wordt constant gemeten: hoeveel pagina’s worden er bekeken, via welke devices wordt de website bezocht, hoe reageren bezoekers op tekstuele of visuele wijzigingen. Testen worden uitgevoerd en na een positief resultaat worden wijzigingen definitief doorgevoerd. Middels een contentstrategie worden de verschillende doelgroepen over verschillende kanalen benaderd met voor hen relevante content, verstuurd op verschillende momenten in het jaar.

eDifference heeft onderzoek gedaan naar de informatiebehoeften van de doelgroep. Daarbij was het belangrijk om de doelgroep niet alleen te informeren, maar juist te ínspireren. Voor het design is inspiratie gehaald uit grote brands buiten de eigen branche, zoals high end audio- en automerken. Zo ontstond er een modern en elegant design dat aansluit bij de kwaliteit van Jumbo Leefcomfort. Waar de oplossingen van Jumbo gepresenteerd worden op een geheel eigen wijze: met beeld en tekst als aanjager om de bezoeker te verleiden contact op te nemen. En met succes.

" We merken dat onze doelgroep heel gericht benaderd wordt. Waar we dat concreet in terugzien? Meer aanvragen, meer showroombezoeken en betere klanten! "

Gerard van Ee | Directeur Jumbo | Leefcomfort voor binnen & buiten