Je boodschap overbrengen
in minder tijd

Ze zeggen weleens “één foto zegt meer dan duizend woorden”. Dus een seconde aan video zegt meer dan 24.000 woorden. Dit maakt video een uiterst krachtig middel om een boodschap over te brengen. Of je nu een product wilt reviewen, je bedrijfsmissie wil vertalen naar film of gewoon advies wil over vloggen. Met behulp van o.a. de nieuwste mirrorless camera’s, 3-assige elektrische gimbals en DJI Phantom 4 drone zorgen wij ervoor dat elk frame van de video jouw verhaal perfect ondersteunt. Wij hebben alle talenten en middelen in huis om de wildste ideeën tot leven te brengen.

De kracht van online video

Wist je dat video’s opvallen tussen zoekresultaten op Google? En wist je dat mensen hierdoor eerder geneigd zijn om op een video te klikken dan op een simpele tekstlink? Het is namelijk een gegeven dat wij mensen graag naar video kijken. Met online video kun je grote hoeveelheden informatie in korte tijd in je opnemen. Je hoeft namelijk geen grote lappen tekst door te lezen en het is vaak nog vermakelijk ook. 

Daarnaast beleef je met online video het product vanuit een realistisch perspectief. Want zeg eens zelf; wie kijkt er tegenwoordig geen reviews op YouTube? Bijvoorbeeld voor de aanschaf van een Nespresso-apparaat. Met online video help je je potentiële klant in de oriëntatiefase en vergroot je de kans op conversie. 

Wij vertellen je er graag alles over! Neem contact op!

Val op

Creëer
emotie

Beleef
in 3D

Veel
informatie

Verhoog
conversie

Een greep uit de mogelijkheden

  Productvideo

Met een productvideo zet je je product in de spotlight en overtuig je de consument tot aanschaf. Al dan niet met een presentator vertel je kort maar toch op een duidelijke manier waarom de consument het product nodig heeft. De consument heeft op deze manier een realistisch beeld van het product!

Deze content is ideaal in te zetten op:


 productpagina
 nieuwsbrief
 social media

  Adviesvideo

Hoe stook ik mijn kachel? Hoe maak ik het beste mijn racefiets schoon? Hoe monteer ik een rolgordijn bij een dakraam? Elke consument heeft wel eens vragen over gebruik van producten. Door middel van korte heldere video’s neem je drempels (bijv. voor aanschaf) weg en toon je ook nog eens aan dat je niet alleen verstand hebt van verkoop maar juist ook van onderhoud en langdurig optimaal gebruik.

Deze content is ideaal om in te zetten op basis van een content kalender op:


 website
 nieuwsbrief
 social media

  Storytelling/branding

Storytelling is een vorm van content marketing waarbij je via video een mooi of interessant verhaal ‘vertelt’. Een verhaal waarin kijkers bijv. met fraaie beelden, muziek, tekst of voice-over meegenomen worden overtuigd van jouw product, dienst of merk. Je raakt de kijkers in het hart en hoofd en maakt dus een impact die lang blijft hangen.

Deze content is ideaal in te zetten op:

 website
 nieuwsbrief
 social media
 Campagne landingpagina

 

  Uitleg animatie

Soms heb je van die ingewikkelde processen en/of werkingen die moeilijk te beschrijven zijn. Met behulp van een uitleg animatie kunnen dit we op een eenvoudige en heldere manier aan je doelgroep tonen. Of je nu een productieproces wilt visualiseren aan je consument of een interne video wilt over hoe werknemers een bepaalde taak moeten uitvoeren. Wij zorgen ervoor dat het voor iedereen duidelijk is. 

Deze content is ideaal in te zetten op:

 website
 nieuwsbrief
 social media
 intern

  Bedrijfsvideo

Dit is één van de sterkste visuele communicatiemiddelen waarmee je laat zien waar je als bedrijf voor staat, wat je bedrijf uniek maakt en wat je voor potentiële klanten kunt betekenen. Ook de kwaliteit van producten of gehele productieprocessen zijn goed in beeld te brengen en overtuigen de kijker van de professionele manier waarop je als bedrijf opereert. 

Deze content is ideaal in te zetten op:

 website
 nieuwsbrief
 social media
 intern

Neem contact op met ons. De koffie staat klaar!

Showreel

Volg ons op

Benieuwd wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Wij gaan graag een vrijblijvend gesprek met je aan!

Contact

eDifference Magazine 2017

Ter gelegenheid van ons 15-jarig bestaan hebben we een magazine gemaakt waarin we stilstaan bij een aantal recente projecten van onze (tevreden) klanten.
Daarnaast zijn we trots op ons groeiend team van digitale professionals dat webshops en websites ontwikkelt en klanten helpt op de vele gebieden van digitale marketing.

Lees meer