Een zwembad in de achtertuin, wie wil dat nu niet? Wij mochten de afgelopen weken een duik nemen in de mooie wereld van bouwkundige zwembaden en zwemvijvers

Het resultaat mag er zijn: een prachtige high-end website op het gebied van zwembaden, zwemvijvers en beregening-installaties. Een website vol inspiratie, beleving en informatie.

Gerealiseerd in twee weken?
Als je de website bekijkt, met zijn vele pagina’s, fotogalerijen en uitgelichte projecten, lijkt het haast onmogelijk, maar het is ons weer gelukt! Veelgehoord: zo’n traject naar een nieuwe site duurt lang. Al die teksten, video’s en foto’s erin zetten, om over het schrijven maar te zwijgen. Daarbij wordt er dan vaak onvoldoende nagedacht over hoe de conversies behaald kunnen worden waardoor de resultaten uitblijven. eDifference heeft de oplossing. Na een grondig online onderzoek en conceptbepaling bouwden wij binnen één week de nieuwe website. Allerlei professionals (designers, developers, online marketeers en copywriters) gingen samen met de opdrachtgever aan de slag. Binnen een heel kort tijdsbestek stond er een hoogwaardig en compleet online middel dat direct met het doel aan de slag ging: bezoekers en leads genereren. Wie wil dat nu niet?

Resultaat
Het resultaat is een website die inspeelt op de verschillende fases binnen de customer journey van de eindgebruiker. Met zijn vele pagina’s en projecten is het net een digitale showroom. De vindbaarheid heeft tijdens het gehele traject centraal gestaan: de goede rankings die we de afgelopen jaren behaald hebben, het verkeer via de organische zoekresultaten dat maandelijks aangetrokken wordt, moet behouden blijven én zelfs worden uitgebreid. Met de vele beelden en relevante teksten spelen we in op het inspireren en informeren van de bezoeker. De overtuigende teksten en call to actions zullen de bezoeker verleiden tot een contactaanvraag.

Nieuwsgierig? Duik eens in de wereld van zwembaden. Ook een professionele website of webshop in één week realiseren? Bel ons gerust voor het inplannen van een afspraak met een digital marketingstrateeg om eens te brainstormen over je online aanwezigheid. De koffie staat klaar!

Klik hier voor de nieuwe website van Waterwel: https://www.waterwel.nl