WEBSITES

Professionele websites leveren klanten op die bij je onderneming passen

Marketing, design, bouwen, vullen en live-zetten,
eDifference regelt dit voor je.

WEBSITE REALISATIE

Een goede website, op elk device

Net zoals je een brochure ook niet half zelf in elkaar knutselt maar dit uitbesteedt aan een bureau mag je ook een website volledig bij specialisten neerleggen. Het uitwerken van een website blijkt voor veel ondernemingen toch lastiger dan gedacht en is vaak een hoofdpijn-dossier. Schoenmaker blijft bij je leest, focus je op je corebusiness en deel deze kennis en expertise met ons. Dan maken wij er een website van die je de juiste klanten aanlevert.

TRAFFIC

Zichtbaarheid vergroten

Een passende website die jouw onderneming vertegenwoordigd is één stap, maar natuurlijk wil je ook bezoekers. Daarom zorgen wij ervoor dat je online goed vindbaar bent. We sluiten aan bij het zoekgedrag van je doelgroep; dit doen we onder meer door een gedegen zoekwoordonderzoek en een concurrentieanalyse. In dit traject kijken we waar de online kansen liggen voor jouw onderneming en producten. We blijven dit monitoren en kunnen op deze manier altijd snel schakelen en blijven optimaliseren. Een uitdagende klus, maar ook erg belangrijk, want zonder bezoekers en leads geen business.

Bekijk onze website cases

Hieronder een greep uit de websites die wij gerealiseerd hebben de afgelopen tijd. Wij doen dit op basis van WordPress; al jaren s’ werelds meest gebruikte CMS systeem. WordPress is snel en makkelijk te beheren, maar biedt ook alle mogelijkheden voor het ontwikkelen van custom modules. Voor ieder wat wils dus!

Waterwel
WORDPRESS
Vivencia Travel
WORDPRESS
BKV
WORDPRESS
Jumbo
Leefcomfort
WORDPRESS
GOEDE GEBRUIKERSERVARING

Razendsnelle performance

Je mag er bij ons op rekenen dat je een razendsnelle website krijgt. Dat is immers van groot belang voor een goede gebruikerservaring. Alleen snelle hosting is niet genoeg, daarom optimaliseren we jouw website tot in de puntjes, zodat je op elk device een snelle website hebt.

KLEINE STAPPEN, GROTE VERANDERING

Conversie optimalisatie

Het gedrag van je websitebezoekers is tot in details na te zien. Waar ze op klikken, blijven hangen en uiteindelijk je website verlaten. Wat ons betreft essentieel om daarop in te spelen. Niet alleen om je website nog meer te verbeteren, maar ook omdat we zeker weten dat alle aanpassingen de verkoop stimuleren. Met alles als doel om jouw organisatie waardevolle leads te leveren. Zodat jouw business kan groeien.

Ontdek de kwaliteit van eDifference

Al sinds het jaar 2000 houden wij ons bezig met ecommerce. Al meer dan 18 jaar ervaring dus! Bij ons krijg je kwaliteit, kwaliteit waarmee je jouw volgende stap op het gebied van ecommerce kan zetten.

WordPress specialisten

Wij zorgen voor gebruiksvriendelijke WordPress of WooCommerce website die leads opleveren.

Nederlands development

Een ervaren team van gecertificeerde senior en medior developers

Anno 2000

Een ervaren en deskundig team in huis die zorgt voor jouw online succes.

WordPress specialisten

Nederlands development

Anno 2000

WIJ STAAN VOOR JE KLAAR

Onderhoud & support

Hij is live, prachtig en werkt perfect. Maar hoe zit het met het beheer en de ondersteuning van je website? Wie zorgt er voor de webhosting en continue beveiligingsupdates Ons supportteam staat namelijk altijd klaar om je vragen te beantwoorden en je medewerkers te trainen in het omgaan met de eigen website.

BESTEED ONLINE MARKETING UIT

Complete ontzorging

Ook na livegang kan eDifference je content onderhouden. Niet alleen technisch gezien dus staan we voor je klaar, maar ook op het gebied van inhoud kunnen we je van dienst zijn. Natuurlijk trainen wij je medewerkers graag om om te gaan met je nieuwe website, maar als je liever je focus houdt op je core business; wij werken graag je online marketing werkzaamheden uit!

Wij werken o.a. met

Breng de juiste boodschap op het juiste moment en zorg dat je bent waar je doelgroep is.
Samen met onze partners zoeken wij naar de beste oplossing!