Loading...

Online marketing. Vrij vertaald: groeimiddel voor je omzetcijfers

Online marketing. We worden er blij van, weten er alles vanaf en zien dagelijks de resultaten van de inzet ervan. Reden genoeg om het daarom al onze klanten aan te bevelen. Daar zijn ze tenslotte bij gebaat. En wij ook. Retail marketing, wordt het tegenwoordig ook wel genoemd. Dat zegt al genoeg, dachten we zo. Want retailers anno nu kunnen niet meer zonder de inzet van online marketingmiddelen. Overtrokken? Wij vinden van niet. En daar hebben we bewijzen voor. Hoe die eruitzien? In de vorm van super succesvolle website of baanbrekende webshops. Kwestie van de juiste middelen op het juiste moment inzetten. En dat kunt u met een gerust hart aan onze online marketeers overlaten.

Neem contact op

Wat zij daarvoor inzetten?

Lees meer over de afzonderlijke diensten (die naast en door elkaar ook nog eens perfect werken!)

Online strategie

Lees meer

E-mail marketing

Klanten verwachten dat je een relatie met ze opbouwt. Het hoort er gewoon bij. Maar hoe doe je dat effectief? Wel eens aan e-mail marketing gedacht?

Lees meer

Online adverteren

De mogelijkheden zijn talloos. Maar waar, wanneer en hoe kun je het beste online adverteren? Reken er maar op dat je ook hiérvoor bij ons aan het goede adres bent.

Lees meer

Conversie optimalisatie

Het gedrag van bezoekers is tot in de details terug te zien. Waar klikt men op, waar blijven ze hangen en waar verlaten ze de site? Essentieel om op in te spelen.

Lees meer

Zoekmachine optimalisatie

In de wereld van zoekmachinemarketing, ook wel SEO, voelt E-difference zich als een vis in het water. We kijken in dit traject waar er kansen ontstaan voor je bedrijf en je producten.

Lees meer

Mobile marketing

Hoe gaan we het de klant zo gemakkelijk mogelijk maken wanneer ze gebruik maken van hun smartphone? Het antwoord hierop? Door overal bereikbaar te zijn!

Lees meer

Social media

Starten met social media? Dat vraagt veel onderzoek vooraf en een gedegen uitvoering. Want zomaar beginnen, alles opstarten en geen strategie handhaven?

Lees meer

Website optimalisatie

Te vaak nog kom je websites of webshops tegen waarbij je denkt, ‘dat zou beter kunnen’. Waar begin je? Hoe pak je dit aan? Onze online marketeers vertellen het je.

Lees meer

Content marketing

Weten hoe de klant naar je website kijkt. Eenvoudiger is het niet! Goede content versterkt het beeld dat bezoekers van je merk of bedrijf hebben of verwacht hadden.

Lees meer

Voorbeelden nodig? We hebben ze te over..

Sommige klanten vragen ons specifiek te helpen met hun e-mail marketing of online advertenties. Prima! Anderen zetten onze online marketeers in om op alle flanken te adviseren en te verbeteren. Ook dat vinden wij prima! Wij bieden onze diensten zowel afzonderlijke als in een totaalvorm aan. Hieronder zie je een aantal concrete cases…

cases

En nu jij?

Ik ben Johan en samen met mijn collega’s ben ik nieuwsgierig naar jouw verhaal. Het zou zomaar eens ons volgende project kunnen zijn…

Neem contact op