Kijken vanuit de klant; moeilijker is het niet

Waardevolle content lijkt vanzelfsprekend. Toch wordt het door retailers nog geregeld onderschat. Wat ons betreft een gemiste kans. Daarom kijken we graag met je naar de beelden en teksten die jouw marketingmiddelen versterken. Want: past de huidige fotografie bij de dienstverlening? Brengen de teksten de business dichter bij je klant? Of sluiten de video’s wel aan bij dat wat de bezoekers verwachten? Essentiele vragen. Vragen die aansluiten bij onze aanpak: ‘Kijken vanuit de klant’. We zijn er namelijk van overtuigd dat die met andere ogen naar jouw bedrijf en producten kijkt dan jijzelf. Uitdaging? Zo zouden we het niet noemen, want met een pool aan ervaren fotografen, videografen en tekstschrijvers zorgen we ervoor dat uw content marketingtechnisch perfect in orde is.

Loading...

Geef de bezoeker waar hij naar zoekt

De juiste content op de juiste plek, via het juiste kanaal. Dat is het in kort de visie die wij hanteren op het begrip content marketing. Bij eDifference geloven we er namelijk in dat je scoort door de bezoeker snel en overzichtelijk te bieden wat hij verwacht. Kortom: dat datgene wat hij ziet, leest of hoort aansluit bij zijn zoektocht en relevant is. Klinkt dat logisch? Wij vinden van wel, maar het is wel een vak apart. Onze content generators weten er gelukkig alles van.

Unieke content genereren? Wij helpen je

Ze weten er alles van en helpen je graag; onze pool aan ervaren fotografen, videografen en tekstschrijvers. Als geen ander pluizen ze uit wat het doel van de website, pagina of het beeld is, voordat ze aan de slag gaan met het creëren van passende en uniek content. De uitkomst? Het ondersteunde filmpje op de juiste plek of teksten die perfect aansluiten bij je beelden. Bijzonder nauwkeurig werk. Laat het maar gerust aan hen over!

Neem contact op

cases

En nu jij?

Ik ben Jaco en samen met mijn collega’s ben ik nieuwsgierig naar jouw verhaal. Het zou zomaar eens
ons volgende project kunnen zijn…

Neem contact op