Social media; meer dan posten en liken

Het begint met nadenken. Dan met de implementatie in het contentplan en ten slotte met het uitvoeren van je social media strategie. Ja, omgaan met social media marketing is een vak apart in de wereld van online marketing. Het heeft namelijk alles te maken met doelgroepanalyses en zoekgedrag van je klanten. En dat vraagt vooraf veel onderzoek. Want, zomaar beginnen, alles opstarten en geen strategie handhaven? Wij staan er niet voor in. Waar we wel voor gaan? Samen met onderzoeken welke kanalen – van Facebook en Pinterest tot Instagram en Twitter – jouw doelgroep gebruikt en waar en hoe je daar het beste op in kunt zetten. Is dat helder? Dan is het écht tijd voor acties. En: zeker weten dat die effectief zijn. Zoals dat altijd het geval is met iets wat van tevoren goed doordacht is…

Loading...

Social media: profileren en promoten

Communiceren met de doelgroep, jezelf promoten, producten presenteren. Dat zijn, volgens ons, de primaire redenen waarom onze klanten uit de retailbranche actief social media inzetten. Een medium als Facebook biedt namelijk een prachtig extra platform om online je bedrijf te profileren en je producten te promoten! En dat gaat verder dan alleen posten en liken. Akkoord, misschien is het niet direct een primaire bron van inkomsten of bezoekers voor je. Maar het is wel reuze belangrijk in het samenspel van online marketing- en communicatiemiddelen. Benieuwd wat de toegevoegde waarde is van social media voor jouw bedrijf? Praat er eens over door met onze specialisten!

Social media advertising

Zijn waar je doelgroep is; we hebben er al meer over verteld. Reuze belangrijk. En dus ook als je gericht via social media wilt adverteren. eDifference helpt je dan ook bij het uitdenken en uitvoeren van social media advertising. Dat vraagt tenslotte een heel andere aanpak dan adverteren via bijvoorbeeld Google AdWords. Social media bieden namelijk kansen om online advertenties te richten op de kenmerken en interesses van je doelgroep. Wat ons betreft een waardevolle toevoeging om je merk onder de aandacht te brengen en online verkoop te stimuleren! Mogen we je erbij helpen?

Neem contact op

cases

En nu jij?

Ik ben Jaco en samen met mijn collega’s ben ik nieuwsgierig naar jouw verhaal. Het zou zomaar eens
ons volgende project kunnen zijn…

Neem contact op