Website optimalisatie

Online bezoekers hebben steeds minder geduld. Misschien herken je het zelf wel: vind je niet snel genoeg wat je zoekt? Dan maar naar de volgende website. Wellicht gebruik je Google om op een andere relevante website terecht te komen. Maar werkt deze website traag en duurt het inladen van een pagina langer dan twee seconde? Volgende website! Gemiste kansen, want hierdoor is de mogelijkheid van verkoop direct verkeken. De gevolgen van deze kleiner ergernissen zijn daarom groter dan alleen het doorklikgedrag; namelijk honderden bezoekers per dag die eerder afhaken. Voorkomen dat bezoekers dit ook ervaren bij het bezoeken van joúw website? eDifference weet als geen ander in te spelen op het optimaliseren van snelheid en gebruikersgemak van jouw website. De eerste essentiële stap richting online (verkoop)succes!

Loading...

Optimaliseer en converteer

Alle acties die er voor zorgen dat een bezoeker wél op je website blijft en overgaat tot de aankoop; die behoren tot ons werk. Website optimalisatie is tenslotte iets waar we ons dagelijks voor inzetten. Vanuit dit vakgebied zorgen we ervoor dat je website voldoet aan de hoge verwachtingen van je online bezoekers. Die hebben ze namelijk, net als weinig geduld. Samen bekijken we het gedrag van je bezoekers en de werking van zoekmachines en stemmen we daar je online platform op af. Laat het dus maar gerust aan ons over.

Dit doen we het allerliefst

De bezoekers zijn op je website, die stap is gezet. Nu is het de kunst om hun aandacht erbij te houden. Onze online marketeers houden er nauwkeurig zicht op. Want onvolmaaktheden of andere verbeterpunten? Voor hen reden om een verbeterplan te maken en je website te optimaliseren. Een doorlopend proces, waar ze bergen energie uit halen en waarin ze steeds weer tot het uiterste gaan. Het resultaat: jij een optimale website, zij gerealiseerde uitdagingen. Bestaat er een betere match?

Neem contact op

cases

En nu jij?

Ik ben Sjors en samen met mijn collega’s ben ik nieuwsgierig naar jouw verhaal. Het zou zomaar eens
ons volgende project kunnen zijn…

Neem contact op