Kan niet bestaat niet; maak kennis met onze webapplicaties

Maatwerk. Dat is het sleutelwoord bij de webapplicaties die onze Data SQL en My SQL specialisten voor je bouwen, met frameworks zoals Yii2. En maatwerk vraagt uiteraard onderzoek, veel denkwerk en tot slot: perfecte aansluiting. Op je bedrijfsprocessen bijvoorbeeld of op je online platforms. Daarom begint het ontwikkelen van software wat ons betreft dan ook met een oriëntatieproces, visiebepaling en technisch ontwerp. Want wat is je wens en waar wil jij de applicatie voor inzetten? Of past je huidige webapplicatie niet (meer) bij je bedrijfsproces en wil je een aanpassing? Vragen waar wij ons – samen met jou – over buigen, voordat we daadwerkelijk overgaan tot het maken van passende webapplicaties.

Loading...

Webapplicaties: oplossing op uw vraag

Een webapplicatie is namelijk niets meer dan het antwoord op je vraag. Het resultaat van een zoektocht naar software die nog niet bestond of niet paste bij je wens. Concrete voorbeelden? We hebben ze te over. Een applicatie voor websitebezoekers, waarin ze de status van hun afgenomen producten kunnen volgen bijvoorbeeld. Of een applicatie waarmee je de processen achter je webshop of -site perfect op je bedrijfssoftware kunt laten aansluiten. Divers dus. En heel belangrijk. Denk je na over webapplicatie ontwikkeling? Maak dan een afspraak met onze specialisten. Zeker weten dat je wens realiseerbaar is. Want kan niet bestaat niet, bij eDifference.

Neem contact op

cases

En nu jij?

Ik ben Jaco en samen met mijn collega’s ben ik nieuwsgierig naar jouw verhaal. Het zou zomaar eens ons volgende project kunnen zijn…

Neem contact op