Loading...

WordPress websites. We zijn er fan van. En dat enthousiasme steken we niet onder stoelen of banken. Hoeft gelukkig ook niet, want we zijn niet de enigen. Veel van onze klanten in de retailbranche ervaren inmiddels namelijk zelf het gebruikersgemak, de unieke sfeer en uitstekende vindbaarheid van een WordPress website. Meer weten over de kracht en populariteit van dit CMS-systeem en ontdekken wat een succesvolle samenwerking tussen WordPress en eDifference voor jouw onderneming betekent? Eén moment; we leggen het je graag uit.

Ja, vertel mij meer

CASES MET WORDPRESS

Wereldwijd draaien er meer dan 66 miljoen WordPress websites, dat zijn nog eens cijfers. Ook onze klanten behalen dagelijks successen met het platform.

Populair word je niet zomaar

Daar zijn vaak goede redenen voor. WordPress heeft ze. Daar kunnen talloze grote en kleine retailers over meepraten. Denk alleen al aan de koppeling met WordPress WooCommerce, een webshop-integratie die veel retailers met succes gebruiken, en de opensourcesoftware van WordPress, waardoor continue updates en nieuwe features bijna vanzelfsprekend zijn. Daarnaast is WordPress zoekmachinevriendelijk en mag ‘eenvoud’ het sleutelbegrip genoemd worden. Want gebruikersgemak is voor je klant én voor jou tenslotte essentieel. Voor het kopen of zoeken van het juiste product en voor het (zelf blijven) onderhouden van je website bijvoorbeeld. Zijn dat al geen redenen genoeg om populariteit te garanderen?

Prima plan!
  • Betrouwbaar
  • 80+ talen ondersteuning
  • Top performance
  • Schaalbaarheid
  • Marktleider

 

WordPress – gebruikt door
grote en kleine merken

2+1=3: eDifference, WordPress en WooCommerce

Magento certified developers

Successen moet je bundelen

De kracht van synergie staat bij eDifference hoog in het vaandel. Geen bijzonderheid dus dat we de populariteit en successen van WordPress graag koppelen aan onze eigen ervaring en expertise. Voor talloze retailers maakten we dan ook hun WordPress platform tot een daverend succes. Daar zijn we trots op. Want om tot succes te komen, is alleen de juiste software gebruiken niet voldoende. Onze aanpak? Aandacht voor het compléte online plaatje. Dat bestaat namelijk niet alleen uit WordPress development, maar ook uit perfectie in webdesign, contentcreatie en passende online marketing.  De uitwerking is duidelijk: een WordPress website waar je klant niet meer omheen kan.

Ik ben overtuigd, maar wat kan eDifference hierin voor mij betekenen?

Internet Marketing

Lees meer

Development

Lees meer

Internet Marketing

Lees meer

Design

Lees meer
eDifference digital agency Barneveld | Johan

En nu jij?

Ik ben Johan en samen met mijn collega’s ben ik nieuwsgierig naar jouw verhaal. Het zou zomaar eens
ons volgende project kunnen zijn…

Neem contact op